Drama

Heel veel bruidsfoto’s (vooral Amerikaanse!) laten perfecte bruiloften zien. Geen haartje zit verkeerd, iedereen is slank en er lacht nooit iemand raar. En het decor lijkt rechtstreeks uit een professionele film- of theaterproductie te komen.

Ik denk zelf dat bruiloften geenszins perfect geregiseerde evenementen hoeven te zijn. Ik geloof zelfs dat ‘overproductie’ de echtheid uit de dag haalt. Dat dat juist en ervoor zorgt dat iedereen te druk is met de organisatie van de uiterlijkheden zodat er weinig aandacht overblijft voor het innerlijke, datgene wat mensen echt verbindt.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat alles maar gewoontjes moet zijn, helemaal niet! Ik ben dol op mooie dingen, originele ideeen en dramatische beelden, en deze prachtige foto’s van Mon et Mine bevestigen dat maar weer voor mij. Die jurk! Die locatie!

Wat is nu eigenlijk mijn punt? Ik weet het eigenlijk ook niet meer. Mijn punt is denk ik een combinatie van “Oooooh mooie juuuuuuurrrrrk!!!!!” en (ongerelateerd aan deze specifieke bruiloft) “Verlies niet uit het oog waar het uiteindelijk echt om gaat op zo’n trouwdag (hint: begint met een L en rijmt op vertiefde)”.

Advertenties

Tags: ,

3 Reacties to “Drama”

 1. Eva-Lynn Says:

  Haha mooi geschreven! 😉
  Prachtige jurk, echt ‘sjiek’!

 2. Inge Says:

  Oh, wat een práchtige jurk!

 3. Marieke Says:

  Geweldige jurk! Ik had em nooit zelf uitgezocht, maar wat bijzonder!

  En, helemaal eens. Ben daar eens een mooi tekstje over tegen gekomen:

  A wedding is a party, not a performance. If at the end of the day you are married to the one you love, then everything went perfectly.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: