Afdruk

Voor al diegenen die gecharmeerd zijn van de gastenboom – een gastenboek waarbij iedere aanwezige zijn vingerafdruk plaatst als een blaadje aan een boom: zo’n boom is natuurlijk niet de enige optie. Op Green Wedding Shoes zag ik nog een aantal originele ideeen: een regenbui van vingerafdrukken, een grote hoeveelheid ballonnen, een vrolijk bad van herfstbladen…

Je kan deze gepersonaliseerde prints bestellen bij Teardrop Weddings (is dat niet een beetje een depri naam voor een trouwbedrijf?).

Advertenties

Tags: , ,

9 Reacties to “Afdruk”

 1. Fabienne Says:

  Die ballonnen zijn coolw!!

 2. José Says:

  Idd beetje deprimerende naam voor zo’n bedrijf..

  Ik zoek ook nog iets origineels als gastenboek. Een boek vol handtekeningen is voor mij al een no-go. Het is een bruiloft, geen begrafenis! Dat vingerafdrukken vind ik op zich wel leuk, maar zou toch leuk vinden als ze ergens een naam achterlaten… Ook fotolijsten/spiegels/dekbedovertrekken of wc-deuren zijn niet aan mij besteed! Lastig!

 3. martine Says:

  @josé. Wij hadden een soort van vriendenboekje gemaakt. Met een aantal vragen over ons. Wat is je favo herinnering, hoe ken je ons en als grapje hadden we onderaan de vraag neergezet, wanneer we ons eerst kind gaan verwachten en hoe ze gaan heten. De gekste namen en data kwamen voorbij.

 4. Fabienne Says:

  Wij hadden een fotohokje gehuurd dan heb je gastenboek en bedankje in één 🙂

 5. FromFraai Says:

  Je kan natuurlijk iedereen zijn naam laten plaatsen bij zijn vingerafdruk. Dat hoeft niet veel ruimte in te nemen! Op die manier kan je de namen combineren met een vingerafdrukprent.

 6. Linda Says:

  Wij gaan voor een variant op Martine; we gebruiken wenskaartjes die ze in kunnen vullen met voorafgestelde vragen om ze op weg te helpen zodat ze niet zonder inspiratie komen. De kaartjes mogen zij ophangen in een wishing tree en plakken wij later zelf in een gastenboek samen met een foto van de gasten die gemaakt wordt in een fotobooth achtige omgeving.

 7. martine Says:

  @linda!! Super idee. Wij wilde in eerste instantie ook een whising tree, maar omdat wij op dat eilandje in Friesland trouwde en de hele boom op een minibootje moesten meebrengen leek ons dat toch niet zo’n goed idee. Daarom jullie variant maar in een boek gedaan :). Ben wel benieuwd naar jullie eindresultaat. Zo’n boom ziet er altijd zo vrolijk uit.

 8. Fabienne Says:

  ik vind het nadeel van de vingerafdruk dat iedereen de hele avond met een blauw/roze/groen vinger rondloopt.
  @linda, top idee!! helemaal leuk!

 9. Susan Says:

  Aaah ik was zaterdag op een bruiloft waar ze dit hadden, zo cool! Een getekende boom met je vingerafdruk die het blaadje vormt, in 3 verschillende tinten groen. De verf veeg je supermakkelijk van je vinger af met een vochtig doekje, niemand had nog een vieze vinger, het eindresultaat was super! En met een heel dun zwart pennetje kan iedereen zn naam erbij schrijven, erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: