Mooi vs Comfortabel

Foto via Ruffled

Met mijn grote zwangere buik kies ik deze dagen eigenlijk altijd voor comfortabele schoenen. Instappers zonder veters of riempjes waar ik toch niet echt bij kan, lage hakken, geen hakken… Een beetje saai, maar het is maar voor even.

Toen ik niet zwanger was had ik nog een echte keuze: superb en soms wat minder comfortabel, of ook wel OK, en lekker zittend. Tuurlijk, een paar schoenen met hoge hakken hoeft niet per se pijn lijden te betekenen. Maar de realiteit is toch wel dat, een paar uitzonderingen daargelaten, een prachtig paar hooggehakte schoenen minder comfi is dan een lekker paar sneakers.

En dan is het tijd om na te denken over schoeisel voor je bruiloft. En dan wordt de vraag comfortabel vs mooi misschien wel erg relevant. Want als er een dag is waarop je veel gaat staan, rondlopen en dansen dan is het wel op je bruiloft. Dus, logischerwijs, zou je juist op zo’n dag je birckenstocks uit de kast moeten halen. Maar ja, als er een dag is waarop je er smashing uit wil zien, dan is dat ook je trouwdag! Dus dan wil je misschien juist je charmantste hakjes tevoorschijn halen…

Moeilijke keus? Ach, je kan ook natuurlijk het beste van beide werelden kiezen, zoals deze bruid heeft gedaan: Een heel hooggehakt paar voor de receptie en foto’s, een lager hakje voor rondlopen en socializen en platte schoenen voor op de dansvloer. Slimme oplossing. En een goede reden om meer dan 1 paar mooie schoenen te kopen voor je bruiloft!

Advertenties

Tags: ,

3 Reacties to “Mooi vs Comfortabel”

 1. martine Says:

  Ik had ook drie paar schoenen voor onze dag. Mijn officiele paarse trouwschoenen geverfd in de kleur van mijn jurk, maar die konden niet tegen de regen. Dus ik had al back-up een paar zwarte hoge pumps met stoere bloemenshoeclips. Die heb ik uiteindelijk niet nodig gehad, want we hadden heel mooie weer. Maar draag ze nu nog wel heel veel.

  Wel was ik heel blij dat ik nog zwarte pumps bij mij had met een lager hakje. Deze had ik ’s avonds aan op de dansvloer, omdat ik geen voeten meer over had.

 2. Melissa Milis Says:

  ik zou zo hard ook niet kunnen kiezen 😉

 3. Kippie Says:

  Het is volgens mij altijd wel fijn om op z’n minst één back up paar bij te hebben, want hoe comfortabel (of nou net niet) je schoenen ook zijn, na uren dragen zijn je voeten wel aan afwisseling toe. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: