Tentoongesteld

Het zal misschien niet verbazen dat deze cupcakes werden geserveerd bij een bruiloft die werd gevierd in een Museum voor Moderne kunst. De hele opstelling ademt links hobbyistisch minimalisme waar we natuurlijk zo snel mogelijk vanaf moeten komen door elke mogelijke subsidie af te schaffen een prettige museale sfeer uit.

Ik ben zelf vooral enthousiast over de abstracte ‘bruidstaart opstelling’ tegen de muur (en ik heb nu ontzettend zin in cupcakes). Welhaast nog leuker dan een cupcake toren! En, dat moet zelf te maken zijn met een fotolijst, een stuk hout, een paar plankjes en witte verf. Ik ben er wel een voorstander van, in ieder geval.

De foto’s zijn afkomstig van Green Wedding Shoes

Advertenties

Tags: ,

Eén reactie to “Tentoongesteld”

  1. Josan Says:

    Schitterend, schitterend, schitterend. Wat een mooie bruiloft en wat een mooie kunst. En weet je, het tij keert vanzelf en dan mag links hobbyisme gewoon weer. Sterker nog, dan is iedereen blij dat er mensen zijn die volgehouden hebben dat leven zonder kunst maar erg saai is. Want wie kan nou tegen kunst zijn? En waarom zouden we daar niet allemaal iets voor over hebben in de vorm van (een piepklein deel van onze) belasting? Volgens mij is dat onderdeel van cultuur en bestaat er al cultuur, en dus kunst, sinds mensenheugenis. Sorry, ik laat me een beetje meeslepen :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: