Mini Me

Yupyup, daar ben ik weer. Verlof is officieel begonnen, en hoewel ik nog wel wat moet werken, ga ik het wel iets rustiger aan doen. En dat betekent hopelijk ook iets meer tijd voor Fromfraai.

Ik wil beginnen met een belofte die ik 2 weken geleden deed, namelijk om meer te laten zien van alle maak-het-zelf projecten die onderdeel waren van de bruiloft van Catelijne! Ik wilde beginnen met de schattige taarttoppers, die Catelijne en haar aanstaande naar hun evenbeeld hadden geschapen.

Nou ok, misschien niet helemaal hun evenbeeld, ik durf wel aan te nemen dat ze in het echt monden, oren en een neus hebben, maar toch, als je het vergelijkt met hun trouwfoto dan is het toch behoorlijk goed getroffen!

En dit lijkt me nou echt een superleuk project om te ondernemen met je aanstaande. Je hebt er niet al te veel voor nodig: een vaste hand, wat kleine kwastjes en restjes verf. En natuurlijk die schattige simpele houten popjes.

Catelijne had deze gekocht op Etsy, bij verkoper goose grease. Als je een beetje rondkijkt hebben de Nederlandse hobbywinkels vast ook wel zoiets te bieden. Ik zag bijvoorbeeld deze winkel, de popjes daar lijken behoorlijk kosten effectief!

En uiteindelijk heb je een uniek bruidspaartje voor op jullie taart of cupcakes of wat jullie ook voor lekker feestelijks serveren. Maar het leukste aan dit projectje lijkt me dat je met je partner samen bezig bent met de voorbereidingen voor jullie huwelijk. De voorpret is volgens mij de helft van de leukheid van een bruiloft.

Advertenties

Tags: , , ,

Eén reactie to “Mini Me”

  1. SophieSweetVintage Says:

    Superleuk idee! Mooi stel hoor 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: