Oud

Zooooo, dat is weer lang geleden! Ik ben Fromfraai een beetje aan het verwaarlozen ben ik bang… Sorry daarvoor. Ik ga echt beter mijn best doen. Maar ik zit nu met een grote buik, niet al te veel energie, de laatste 2 weken van mijn werk voordat mijn verlof officieel begint en nog 300 dingen die moeten worden afgemaakt, en dan ook nog een huis waar allemaal kleine klusjes liggen te wachten die eigenlijk ook wel af zouden moeten zijn voordat de baby zich aandient. Dus, ja, something gotta give, en dat something bleek in ieder geval afgelopen week even Fromfraai te zijn.

Maar, vandaag ben ik eventjes terug met wat eye-candy. Catelijne mailde me vorige week over haar bruiloft, waar ze allemaal leuke DIY projecten voor heeft bedacht en uitgevoerd. De komende tijd zal ik een paar van die projecten laten zien op het blog, en bovendien hebben zij en haar man ook nog hun bruiloft zelf gesubmit via het fraaie feesten formulier. Dus binnenkort weten jullie a-lles over Catelijne’s bruiloft. Maar, ik wilde jullie om te beginnen even lekker maken met deze foto, genomen door een vriend van het bruidspaar met zijn Hasselblad camera (ja, een camera met echte film erin, het bestaat nog). Ik kon het gewoon niet laten om een hele post aan alleen deze foto te wijden, want ik vind m fantastisch. Gewoon, fantastisch.

De poef-sluier van de bruid, het haar en de schoenen van de bruidegom, de kleur van de foto, de compositie… Perfect. Gewoon perfect. Hebben jullie ook al zin om meer te weten te komen over deze bruiloft? Stay tuned, zou ik zeggen!

Advertenties

2 Reacties to “Oud”

  1. fabienne Says:

    ik had je al gemist. sterkte met alle drukte!

  2. martine Says:

    Ben benieuwd naar het fraaie feest!! Succes met de laatste loodjes op je werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: