Budget nr 2

Vandaag een budget voor een huwelijk met 50 gasten op een eilandje in Friesland. Overdag heeft het bruidspaar eerst in alle rust foto’s gemaakt. En tegen het einde van de middag was het time to party! De gasten en het bruidspaar werden allemaal opgehaald met een boot (enige manier om bij de locatie te komen!). Toen waren er koffie en thee met cupcakes, een persoonlijke trouwceremonie, een toast, een uurtje borrelen, gevolgd door een BBQ met ijsbuffet met live Rock ’n Roll muziek. Rond middernacht werd iedereen weer op vaste wal afgeleverd.

Het doel van dit bruidspaar was om de bruiloft voor ongeveer 5000 euro voor elkaar te krijgen, en dat is ze ook gelukt. Maar, zoals de bruid ook in alle eerlijkheid meldt, dat is mede dankzij de vrijgevigheid en inzet van familie en vrienden! Anders waren ze wel iets boven hun geprojecteerde budget uitgekomen, met een eindbedrag van ongeveer 6500.

Een paar geldbesparende opties:

– De trouwjurk was een feestjurk, gescoord in de uitverkoop, en de schoenen van de bruid waren gekocht op Marktplaats
– Het papierwerk voor het huwelijk was de woensdag voor de trouwdag al afgerond, tijdens het gratis trouwmoment in het stadhuis. De ceremonie op de trouwdag was helemaal persoonlijk (en ook grrrrrratisssssss!)
– Met ringen van staal heb je meer budget-bewuste en behoorlijk stoere trouwringen

Advertenties

Tags: , , ,

8 Reacties to “Budget nr 2”

 1. Fabienne Says:

  goed bezig!

 2. martine Says:

  Leuk om ons budget te zien!! Mijn jurk was echt pure mazzel, want ik had er ook wel 500 euro voor over gehad en ringen van staal hebben we ook echt gekozen omdat wij het super mooi vonden en niet omdat het goedkoop was. Als we gouden ringen wilde, hadden we dat zeker wel gedaan!

 3. Susan Says:

  Erg leuk om andermans budget te zien, alleen word ik dan meteen zo nieuwsgierig Naar de uitvoering! Komen er nog foto’s?

 4. martine Says:

  @Susan. JAAAAAA die komen zeker nog, maar we moeten nog op de foto’s wachten van de fotograaf. We zijn een maand geleden getrouwd, dus nog even geduld hebben. We wilden zo weinig mogelijk foto’s van te voren zien dus we hebben slechts een paar gekregen.

 5. Fabienne Says:

  ik ben ook ze benieuwd!

 6. Susan Says:

  Mooi, ik ben heel benieuwd! Spannend zo wachten op je foto’s, maar lijkt me wel het allerleukst om alles tegelijk te zien. Alvast veel plezier voor als ze komen!

 7. Chantal Says:

  Hooi! Ja we zijn anderhalf jaar verder maar ik ben eigenlijk wel heel nieuwsgierig.. ook naar welk eilandje etc! Dus als deze informatie nog op de een of andere manier verteld of achterhaald kan worden, graag!

 8. Martine Says:

  @chantal. Het restaurant Tryehus op eilandje tussen Grou en Earnewoude. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: