Buik

Normaal behandel ik dit blog niet echt als mijn persoonlijke uitlaatklep, maar vandaag wil ik toch echt iets met jullie delen dat alleen over mij/ ons gaat. Zoals jullie misschien wel weten ben ik in verwachting (spannend!). Ondertussen ben ik alweer zo’n 6 1/2 maand zwanger, en mijn buik groeit er lustig op los. Ik probeer zelf regelmatig foto’s te nemen van de voortgang van mijn buik, voor mijzelf, dit nageslacht en (via mijn persoonlijke blog) voor de mensen die mij niet wekelijks zien maar toch willen weten hoe het er allemaal voor staat. Maar, tussen de zelfontspanner en een gebrek aan tijd en/of inzet zijn dat nu niet bepaald de allermooiste foto’s ooit. Ik zou ze hooguit functioneel noemen. En bovendien staat geliefde er nooit op (zijn buik groeit ook niet zo hard als de mijne).

Omdat het me ook wel leuk leek om wat mooie foto’s van ons samen in deze fase van ons leven te hebben was ik superblij toen de mogelijkheid zich voordeed om samen te werken met fotografen Ramon en Hermine, jawel, de mensen achter trouwfotografie Mon et Mine. Hun foto’s van koppels zijn altijd prachtig, dus het leek me perfect. Ik was ook niet bepaald op zoek naar de ‘standaard’ zwangerschapsreportage (je weet wel, blote buiken, sluiers, dat soort werk).

Dus, Hermine en ik spraken af dat we bij elkaar zouden komen tegen de tijd dat mijn buik waarschijnlijk al een aardige afmeting had, maar het trouwseizoen nog niet compleet was losgebarsten. En die tijd kwam 2 weken geleden. En, ik kan je zeggen, ik vond het superleuk!  Het scheelt natuurlijk dat Ramon en Hermine hele aardige mensen zijn, we moesten ons er echt toe zetten om niet alleen maar thee en koffie te drinken en te kletsen over van alles en nog wat, maar ook echt aan de slag te gaan! Maar de sessie zelf was gewoon oprecht leuk om te doen, niet ongemakkelijk (hoewel wij niet zulke goede ‘doe eens spontaan intiem in het openbaar!’ mensen zijn), en het resultaat….. Oh man. Zo goed hebben we er nog nooit uitgezien op een foto. Hell, Ramon en Hermine hebben er zelfs voor gezorgd dat de tuin van mijn ouders nog mooier op de foto staat dan ie al is! Echt, onder hun vriendelijke buitenkant zijn deze mensen puur talent. Gelukkig maar, anders had ik me moeten schamen dat ze sponsors zijn hier Fromfraai. Anyway, de spruit in mijn buik zal zich wel afvragen of zijn ouders niet per ongeluk zijn ingewisseld door net iets lelijkere dubbelgangers na de geboorte, als hij (of misschien zij, ze konden het niet helemaal goed zien op de laatste echo, dus het blijft spannend tot het einde) deze foto’s ziet.

Al met al kan ik het iedereen aanraden om, voor een leuke gelegenheid, zo’n gewoon-tussendoor-sessie te doen als koppel. Niet specifiek als voorbereiding voor je trouwfotografie, hoewel dat vast en zeker praktisch is (ik heb absoluut wat geleerd over ontspannen poseren terwijl 2 mensen om je heen cirkelen met grote camera’s). Maar misschien juist als je echt niets speciaals in de planning hebt is het leuk om weer eens als stel gewoon te vieren dat je gelukkig bent samen, met een paar leuke foto’s en een leuke dag.

Advertenties

Tags: , ,

8 Reacties to “Buik”

 1. Fabienne Says:

  Prachtig!!

 2. Marsha Says:

  Het ziet er echt prachtig uit!

 3. martine Says:

  Super mooi!!

 4. Inge Says:

  Pretty!!

 5. Vera Says:

  Supermooi! Grappig ook dat wij op dezelfde dag een shoot hadden met deze leuke fotografen! Kijk maar eens op http://www.monetmine.nl/2011/04/loveshoot-patrick-vera-tiel/

 6. FromFraai Says:

  Natuurlijk had ik jullie foto’s al beloerd! Ramon en hermine hebben jullie echt mooi vastgelegd, en jullie hadden ook supermooie locaties uitgezocht. Hopelijk hebben jullie net zoveel lol gehad als wij!
  M.

 7. Anne-Laura Says:

  Wat een prachtige foto’s!! liefs van Ro en mij

 8. Kippie Says:

  Hi M,

  Wat een geweldige foto’s. Ik heb ze als stalker van Monetmine natuurlijk ook al gezien… maar het is ook wel heel leuk om ze hier met je eigen commentaar erbij te zien. Je ziet er echt prachtig uit en de foto’s zijn gewoon weg geweldig!! Super super mooi!!

  groetjes! 🙂

  (en ik kom weer eens wat vaker kijken… heb het zó druk gehad de afgelopen maanden)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: