Jullie

Ik wordt altijd superblij als mensen hun Fraaie Feesten submitten op Fromfraai. Ik ben van mezelf super-geïnteresseerd in de keuzes en levens van andere mensen (zeg maar gerust: ik ben een nieuwsgierig aagje), en ik vind het leuk om dit blog te gebruiken als een platform om te laten zien hoe andere mensen hun trouwerij inrichten.

Nu zit ik de laatste tijd een beetje in een dry spell wat betreft submissions. Dat is natuurlijk logisch, het trouwseizoen komt nu net een beetje van start, en de mensen die vorig jaar zijn getrouwd hebben ondertussen wel allemaal hun bruiloft gesubmit. Dus, ik dacht om deze ietwat lege periode te overbruggen om terug te gaan naar een reeks posts van vorig jaar, en kijken of ik nu weer zoiets voor elkaar kan krijgen: BudgetPret!

Vorig jaar vroeg ik of er mensen zijn die wellicht hun trouwbudget willen delen met de lezers van Fromfraai. Dat leek mij namelijk ubernuttig. De meeste mensen die een bruiloft plannen hebben dat nog nooit eerder gedaan, dus het is lastig om een haalbaar budget te bedenken vooraf, en om realistisch te zijn over wat je zou kunnen krijgen voor het bedrag dat je in gedachten hebt/ te besteden hebt. Want tsja, wat kost dat nu eigenlijk, trouwen?

Tot mijn verbazing waren er echt mensen die reageerden, en hun budget (al dan niet anoniem) deelden met mij en de lezers van Fromfraai. Fantastisch! Ik heb geen idee of ik dit jaar weer mensen zo ver kan krijgen om hun financiële hebben en houwen op te sturen. Maar stel dat jij (ja jij!) ergens in de afgelopen tijd getrouwd bent, of binnenkort gaat trouwen en het al duidelijk is waar je geld naartoe zal gaan, dan zouououou je me een mailtje kunnen sturen met een overzicht van je budget, en wat je kwijt wil over de details van de bruiloft (bijvoorbeeld de dagindeling), naar fromfraai@gmail.com.

Advertenties

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: