Cuba

Ohhh, deze prachtige engagement session in Havana, gezien op OnceWed en gefotografeerd door Jose Villa, doet mij terugverlangen naar Cuba! Het is alweer 5 jaar geleden dat ik daar was, maar dat een fantastische vakantie… Havana zelf met haar statige vergane glorie, de ongelooflijke natuur, de aardige mensen (vooral buiten Havana, dat moet wel gezegd), heerlijke stranden, rust. En ik hoorde laatst dat er tegenwoordig rechtstreekse vluchten gaan vanuit Amsterdam! Heel misschien zo lang de baby nog klein en handelbaar is…

Natuurlijk is dit ‘communistische paradijs’ niet alleen maar fantastisch, met armoede, onvrijheid, en in Hanvana een grote hoeveelheid opvallend knappe piepjonge cubaansen aan de arm of op de schoot van lelijke dikke oude Europees uiziende mannen, en ik heb zelden zo vaak vies (en dus niets) gegeten op vakantie als in Cuba. Maar desalniettemin zou ik zo weer terug gaan. Hoewel ik misschien niet daar wil zijn als Fidel eindelijk de laatste adem uitblaast, maar het lijkt erop alsof die kerel het eeuwige leven heeft!

Advertenties

Tags: , , ,

6 Reacties to “Cuba”

 1. Josan Says:

  Is Baby laten logeren ook een optie?

 2. José Says:

  Hahaha, je moeder ziet het al zitten 🙂

  Maar er is dus vies eten op/in Cuba? Ik ben best kieskeurig wat dat betreft… Ik zou graag naar Cuba gaan, maar ben dol op lekker eten..

 3. FromFraai Says:

  Ha Jose, ik was daar allereerst voor een congres van mijn werk, en daarna gingen we nog rondreizen. Vooral bij het congres was het eten niet te eten.

  Over het algemeen moet je staats-restaurants vermijden. Wij hebben het best gegeten door aan de illegale taxichauffeur op het plein (er is altijd een illegale taxichauffeur op het plein van het stadje waar je bent) te vragen waar het goed eten is, en dan brengt hij je naar een illegaal restaurant waar de stroom uitvalt halverwege het eten en waar je wel goed eet. Absoluut leuker dan het staatsrestaurant uit de lonely planet.

  M.

 4. FromFraai Says:

  En ja, natuurlijk Josan, als jullie jezelf aanbieden om op dat wezen te passen…. Graag 😀

 5. Sabrina Says:

  Wij zijn met onze honeymoon naar Cuba geweest! Wat een prachtige plek, bijzondere mensen en fijne muziek. En wij hebben ook het lekkerst gegeten bij mensen in de tuin…

 6. Arno Hoogwerf Says:

  Ik kwam deze serie ook tegen, en had net als jij ook gelijk weer heimwee naar Cuba. Het sfeertje, klimaat, de geur van Havana…het komt gelijk weer boven na het zien van deze foto’s.

  Het eten vond ik persoonlijk wel meevallen, maar ik ben dan ook niet zo’n lastige eter. De bonen ben je na twee weken wel zat, maar de dagelijks verse mango’s en Mojito’s maken een hoop goed 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: