Strand

Ik ben helemaal weg van deze strand-bruiloft die ik laatst zag op het blog van The Perfect Wedding. Waarom? Het ziet er zo relaxed en gezellig uit! Maar, wat ik vooral zo, ja, ik durf wel te zeggen, lekker vind aan de foto’s is het Hollandse licht. De wind. De wolken. Dat maakt deze bruiloft voor mij 100 keer leuker om naar te kijken dan al die perfect-romantische bruiloften op prachtig aangeharkte exotische stranden gelegen aan azuurblauwe wateren.

En bovendien hadden ze een taartbuffet met taarten gemaakt door vrienden. En als ik ergens helemaal warm en enthousiast en blij van wordt, dan is het wel taarten, zelfgemaakt, met liefde, door vrienden of familie. Tuurlijk, een pro-taartenbakker is ook nooit weg (consistente kwaliteit en whatnot), maar de ware intentie en oprechte aardigheid die gaat zitten in een zelfgemaakte taart, dat voegt voor mij absoluut iets toe aan mijn taart-eet-belevenis!

Ohhh taart, ohhh zonnig Hollands strand…. Plotseling zou ik willen dat dit geen standaard bewolkte dinsdag-werkdag was, met duiven die mijn balkon terroriseren en een vriend die in ver weg in Frankrijg aan het skieen is!

Advertenties

2 Reacties to “Strand”

  1. Josan Says:

    Ach, beetje eenzaam? Kom maar lekker hierheen. De zon schijnt op de Waal en ook hier mooie wolkenluchten!

  2. Susan Says:

    Wat een prachtige bruiloft, ziet er erg relaxed uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: