Het fraaie feest van Michele en Geert-Jan

Ik heb het koud vandaag!!! Maar gelukkig kan ik mezelf opwarmen aan deze fraaie Limburgse bruiloft, met veel zon, liefde en ook nog wat doedelzakspelers…

Alle foto’s in deze post zijn genomen door Koen den Os, of familie van het bruidspaar

Waarom hebben jullie besloten te gaan trouwen?
Omdat we ervan overtuigd zijn voor altijd bij elkaar te willen zijn, omdat we graag zo’n bijzondere dag willen meemaken samen met zoveel mogelijk mensen die ons dierbaar zijn.


Wat maakte jullie bruiloft speciaal?

De bijzonder mooie locaties, en de niet-alledaagse details zoals de kalender als gastenboek en de fotowand voor de gasten.

Wat is jullie favoriete moment van/ beste herinnering aan de dag?
Het moment dat we aankwamen bij onze feestlocatie, buitengoed Slavante bovenaan de St.-Pietersberg in Maastricht. Al onze daggasten waren daar al toen wij naar boven kwamen rijden na het maken van de foto’s.Toen wij uitstapten klonk er doedelzakmuziek over de Maas, speciaal voor ons. Nooit geweten dat dat zó mooi zou zijn… Echt een héél mooi moment!

De doedelzakspelers had ik als verrassing voor Geert-Jan georganiseerd. Ik heb onze bruiloft vrijwel helemaal naar mijn ideeën kunnen organiseren. Geert-Jan vond het allemaal prima, maar het was toch een beetje ‘mijn ding’. Daarom vond ik het leuk om als verrassing ook iets op die dag te doen wat nou ècht iets voor hem zou zijn. Hij houdt van doedelzakmuziek, daarom heb ik een kort optreden geregeld.

Liepen jullie tegen problemen aan tijdens de voorbereiding van de bruiloft, of op de dag zelf? Zo ja, hoe zijn jullie daarmee omgegaan?
Het was moeilijk voor mij om alles aan de ceremoniemeersters over te laten. Ik wilde graag ook zelf een stukje controle houden. Niet alles verliep precies zoals afgesproken, maar ik heb mezelf moeten dwingen om het los te laten, af en toe stiekem zelf iets te regelen, en verder het advies van iedereen op te volgen, genieten!

Hebben jullie nog advies voor De Overige Aanstaanden?
Maak duidelijke afspraken met de ceremoniemeesters, verzeker jezelf ervan dat zij alles weten, dan hoef je op DE dag niet met regeldingetjes bezig te zijn. Doe alles zoals je het ècht wilt, ook al kost het even veel geld. Het is echt ‘Once in a lifetime’, je krijgt nooit meer een tweede kans!

Zijn er nog andere dingen die je kwijt wil over jullie bruiloft, waarover je het hierboven nog niet hebt gehad?
We hebben, naar aanleiding van een topic op Fromfraai, een fotowand gemaakt. Wat een geweldig idee! Niet zo makkelijk te maken als ik in eerste instantie dacht, maar ook zeker niet onmogelijk! We hebben alle gasten achter deze fotowand op de foto gezet. De grote, open gouden lijsten werden omringd door kleinere lijstjes met trouwfoto’s van onze opa’s en oma’s. Heel mooi! De nostalgische uitstraling van de wand paste ook bij de locatie, een oude herensociëteit uit de 19e eeuw. (Buitengoed Slavante Maastricht) Op onze uitnodiging stond ook een trouwfoto van mijn opa en oma waarop hun handen te zien zijn en zij elkaar de trouwring om de vinger schuiven. Verder staat er de tekst bij ‘Al mijn later is met jou…’

Trouwjurk (ontwerper, model, bruidshuis) – Lo-Len bruidsmode
Trouwpak – ’t Hummeke, Meerssen
Uitnodigingen – Eigen ontwerp
Huwelijksvoltrekking – Cellebroederskapel Maastricht
Feest-locatie & Catering – Buitengoed Slavante
Bloemen – Eleonore, Geleen

Advertenties

Tags: ,

3 Reacties to “Het fraaie feest van Michele en Geert-Jan”

  1. Els Says:

    “Al mijn later is met jou…” Wow…. *traantje wegpinkt*

  2. Martine Says:

    Ik vind die linten op stok zo cool, maar wij komen helaas niet een kerk of gemeentehuis uit. JAMMER JAMMER. Maar ze blijven LEUK!!

  3. Mariska Says:

    hI – ik wil ook zo’n fotowand maken, maar ben benieuwd, hoe staat het vast?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: