Grote bloem

Toen ik net begon met het lezen van trouwblogs was ik vaak te vinden op het Amerikaanse trouwblog Style Me Pretty. Alles was zo mooi en perfect daar… heerlijk! Maar tegenwoordig kijk ik er eigenlijk nooit meer. Op de een of andere manier ben ik er een beetje overheen ofzo? De bruiloften daar vind ik vaak net iets te Pretty Gestyled voor Me. Prachtige details, maar ik mis soms de mensen een beetje, en de emoties. Maar, onlangs liep ik per ongeluk tegen deze post aan (echt per ongeluk, hij stond tussen mijn aangeraden items in mijn blog reader. Ik zweer het!). Het was grotendeels zeer SMP: prachtige foto’s, superknap bruidspaar, mooiste dag van hun leven, enzovoort enzoverder. Prachtig, maar ook een beetje ene oog in andere oog uit, als ik het zo mag zeggen. Behalve dan het boeket van de bruid.

Ik heb al een licht zwak voor megagrote bloemen. En, deze lijkt ook nog eens gemaakt van echte rozenbladeren. Supercool (supergrote megablom!) of superfreaky (genetisch misbaksel! Als we niet oppassen worden we zo overwonnen door een ras van uberbloemen!), ik ben er nog niet helemaal uit, maar het effect werkt wel helemaal voor mij.

Want ‘supercool genetisch misbaksel’… Geldt dat niet een beetje voor ons allemaal?

Advertenties

Tags: , ,

3 Reacties to “Grote bloem”

 1. Kippie Says:

  Heel gaaf!

  Veel bloemisten kunnen zo’n grote bloem maken van rozenblaadjes… maar als je daarvoor kiest het moet wel goed zijn samengesteld, je wil niet dat je gelijmde grote bloem uit elkaar valt! 😉

 2. Susan Says:

  Mooi! Ik ga toch voor het ‘gewone’ bosje bloemen maar vind dit wel erg vernieuwend. Misschien toch maar even over nadenken 🙂

 3. martine Says:

  Zelf wil ik liever geen boeket, maar mijn vriend wel. Ik vind dit echt super cool. Een vriendin van mij is bloemist dus ga het haar gelijk voorstellen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: