Werkwinkel

De kans bestaat dat mensen die dit blog lezen een bruiloft aan het plannen zijn. Misschien zit ik er helemaal naast, het is maar een gokje, maar toch. Voor die mensen is dit misschien wel leuk:

Weddingplanners Vivian, aka Het Bruidsmeisje, en Shirley, van Bloom Wedding, organiseren dit voorjaar door het hele land workshops voor aanstaande bruidsparen. In deze workshops gaat er worden gepraat over de styling van jullie bruiloft. Dus, heb jij geen idee hoe je zoiets moet aanpakken, een bruiloft, laat staan hoe je m moet stylen? Of heb je gewoon zin in een avondje lekker lullen over kleuren en bloemen en trouwen? Dan kan je je hier aanmelden! Wees er snel bij, want deelname gaat op first come first serve.

 

PS: griezel je bij het idee dat je servetten moeten passen bij de uitnodigingen en de onderbroek van je aanstaande, dan is dat geen schande. Gecoordineerde en overdachte details zijn geen noodzakelijke randvoorwaarde voor een leuke bruiloft, of een goed huwelijk… Het is maar net wat jij of je aanstaande leuk vindt!

Advertenties

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: