Grote verrassing

Ik zag dit gisteren op het blog van de Belgische fotografe Melissa Milis, en ik MOEST het met jullie delen.

Dit huwelijk is namelijk fantastisch. Dit stel is getrouwd in aanwezigheid van vrienden en familie, maar niemand, behalve het bruidspaar zelf en hun getuigen, wist dat ze gingen trouwen tot 10 minuten voor de ceremonie!

Stijn en Eline, het gelukkige paar, hadden elk hun eigen familie en vrienden uitgenodigd onder het mom van een verrassing voor hun wederhelft. En toen alle familie en vrienden er waren bleek de verrassing niet voor de wederhelft, maar voor de genodigden zelf! Supergoed bedacht, en hoe moeilijk moet het zijn om in die omstandigheden je mond te houden…

Het huwelijk zelf vind ik trouwens ook buitengewoon leuk. Misschien wel low-key wat betreft de outfits, maar zeker niet wat betreft de liefde en geluk. (Wat maar weer bewijst dat een groots budget en/of veel gedoe en geregel niet noodzakelijk is voor een grootse trouwerij.)

Advertenties

Tags: , , ,

4 Reacties to “Grote verrassing”

 1. martine Says:

  Wat leuk van ze bedacht!! Ik zou mijn mond nooit kunnen houden šŸ™‚

 2. Fabienne Says:

  leuk zeg!

 3. Melissa Says:

  Hoi daar!

  De trouw was idd prachtig om te volgen šŸ™‚ & te fotograferen, leuk dus dat je hem hier op de blog plaatste! Verder wou ik je nog even bedanken voor het gebruik van mijn banner! Het heeft zeker geholpen want ik heb al enkele aanvragen uit Nederland! Dankjewel daarvoor!

  Daarom: zou je mij ook een banner kunnen doorsturen (liggend van 160 op 60 pixels) of iets wat ik als banner mag uitknippen? Dan kan ik je een dienst terug doen want nu voel ik mij behoorlijk schuldig šŸ˜‰

  pS. Veel succes met de verbouwingen (wacht gerust nog twee weken als je nu even geen tijd hebt om mij te mailen) Ik hoor het wel!

  Liefs! Melissa

 4. Imagine Fotografie Says:

  Ik heb dit ook een keer als fotograaf mogen meemaken. Echt schitterend om al die blij verraste en emotionele reacties vast te leggen!

  Groet, Pieter van Lierop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: