fromfraaie vrijdag

De fromfraaie vrijdag post van vandaag wijkt een beetje af van de regels. Maar ja, ik maak de regels, dus ik kan er ook vrij gemakkelijk vanaf wijken. Ook al geloof ik wellicht niet op filosofisch niveau in vrije keuze, op blog-niveau in ieder geval wel!

Anywayyyyy, deze fromfraaie vrijdag niet 1, maar een hele serie foto’s. En geen fotograaf uit de Benelux, maar eentje van de overkant van de plas, uit het immer prachtige Schotland. En waarom heb ik voor deze vrijdag de regels uit het raam gegooid? Nou, het gaat om de bruidegom. Hij heeft een prachtig expressief gezicht en een enkele foto doet geen recht aan het scala van emoties waar hij doorheen gaat tijdens zijn huwelijksdag. Dus ik moet wel een hele trits foto’s plaatsen!

Geef toe, ben je nu stiekem niet een beetje geroerd door deze man? Ik wel in ieder geval!

De kracht van deze foto’s zit natuurlijk niet alleen in de emotie van de man, maar ook in manier waarop de fotografen, Lillian en Leonard, precies de juiste momenten hebben vastgelegd. Dude, hoewel ik hardstikke blij ben dat het vrouwelijke deel van dit fotografenduo binnenkort een tweeling gaat krijgen, vind ik het wel jammer dat ze hebben besloten om alletwee zwangerschaps- en ouderschapsverlof te nemen voor het komende (half?) jaar. Geen nieuwe trouwreportages meer van hun hand *pruil*. Maar ja, naar alle waarschijnlijkheid zullen ze wel weer lekker veel foto’s gaan posten van de babies, dus helemaal Lillian-enLeonard-loos zal ik niet door het leven gaan. Pffeeeww!

Advertenties

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: