Het fraaie feest van Wim en Lies

Ik ben blij dat ik vandaag het fraaie feest van Wim en Lies mag laten zien op Fromfraai. Niet alleen is dit een superschattig stel (ik vind het altijd zo cool als mensen elkaar online hebben ontmoet!), ze hebben ook nog eens twee uberschattige kinderen. En Wim en Lies hebben er duidelijk goed over nagedacht hoe ze hun kinderen zo leuk mogelijk konden betrekken bij dit huwelijk!
Alle foto’s zijn genomen door Ewoud Rooks , met uitzondering van een paar foto’s van enthousiast dansende gasten, die zijn genomen door vrienden van het bruidspaar.

Waarom hebben jullie besloten te gaan trouwen?
Omdat we van elkaar houden. Ik wil dezelfde achternaam als mijn dochters en mijn man (!!) wilde mij zijn vrouw kunnen noemen.

Wat maakte jullie bruiloft speciaal?
We hadden bij heel veel dingen gedacht aan onze dochters Luuke (5) en Lena (3). Zo kregen zij net als wij een ring bij de trouwceremonie. Dat vonden ze fantastisch, en het was voor ons erg speciaal! Ook had ik gekozen om geen bruidsboeket te nemen, en in plaats daarvan een heleboel kleurige armbanden om te doen. Zo kon ik het stadhuis in lopen met aan de ene hand mijn aanstaande, en de andere hand een van de meisjes. Lekker praktisch.


Na de huwelijksvoltrekking begonnen de feestelijkheden met een picknick met champagne en taart bij een vijver, op 5 minuutjes rijden van het hotel. Heeeerlijk! Omdat ik de aankleding zelf wilde doen heb ik de dag voor het trouwen de picknickkleden afgegeven. En op de trouwdag stond alles klaar aan de vijver. De (bos)weggetjes er naartoe hadden ze versierd met ballonnen. Geweldig he?
Het feest voor de avondgasten begon om 18.30u met een bbq. Een aanrader, we hebben iedereen kunnen spreken en het feest erna duurde heerlijk lang!

Wat is jullie favoriete moment van/ beste herinnering aan de dag?
Het moment dat de kinderen elkaar de ringen gaven en K3 werd gespeeld (het liedje Trouwen). Iedereen ging lekker dansen in het gemeentehuis. O! En mijn wederhelft had stiekem geregeld dat het bloemetje van icq (voorloper van msn) op de taart zou staan. Zo zijn we elkaar tegen gekomen, online!


En wat ook superfijn was, was dat de bruiloft uiteindelijk niet maar 1 dag was. De dag voor de bruiloft hadden we de zaal aangekleed, en gegeten met familie. En na het feest bleven er 30 mensen slapen in het hotel, zodat we de day after lekker rustig bijkomen bij het ontbijt met vrienden en familie… Voor ons gevoel duurde onze bruiloft 3 dagen.

Liepen jullie tegen problemen aan tijdens de voorbereiding van de bruiloft, of op de dag zelf? Zo ja, hoe zijn jullie daarmee omgegaan?
De breakdancer die de openingsdans zou verrichten belde op het nippertje af. Geen paniek, er was zoveel ander moois dat het ons niks uitmaakte.


Hebben jullie nog advies voor De Overige Aanstaanden?
Geniet! En begin op tijd met het feest. En wat we geweldig vonden: Een juf van het Kinderdagverblijf van onze jongste dochter was er ook als oppas. Ze was goud waard. Ze bleef ook slapen en de volgende ochtend kregen wij 2 vrolijke dochters aan het ontbijt.

Zijn er nog andere dingen die je kwijt wil over jullie bruiloft?
We hebben ook een paar beslissingen genomen die goed uitpakten voor ons budget. Onze fotograaf, Ewoud Rooks, zat nog op de fotoacademie toen we hem boekte, scheelde veeeeel in de kosten. Verder heeft het hotel waar we alle feestelijkheden deden ons een echt fantastische all-in deal gegeven. Zo hadden we een mooie binnenlocatie voor het feest, een prachtie buitenlocatie voor de picknick, eten en drinken voor iedereen EN hotelkamers voor 11 mensen voor minder dan we hadden durven hopen! (Het kan dus echt de moeite lonen om rond te vragen voor prijsopgaves, en misschien een beetje buiten de gebaande paden te denken.)

Trouwjurk: Rembo Styling
Picknick, BBQ en feest: Hotel De Tipmast

Advertenties

Tags: , , ,

6 Reacties to “Het fraaie feest van Wim en Lies”

 1. martine Says:

  Wat een heerlijke ongedwongen dag met picknick en bbq. Ik hou daar helemaal van!! Die rode bruidsjurk staat haar prachtig!

 2. Lies Says:

  Wat is het een leuk stukje geworden! Precies zoals het was! En zoals ik je mailde, grappig dat je andere foto’s kiest dan dat ik gedaan zou hebben! Ik zou geloof ik nog 100 pagina’s kunnen vullen. Ik keek er zo naar uit maar dat was niks bij hoe geweldig het was.

  Martine, dank je voor het compliment. Ik voelde me zo mooi die dag!

 3. Kippie Says:

  Wat een leuke bruiloft! Wat een genot om te kijken naar de prachtige foto’s van zo’n ontzettend mooie intieme bruiloft. Het plezier straalt echt van de foto’s af! 🙂
  De rose bruidsjurk is super mooi en wat zien de meiden er schattig uit! Ik vind de bruidegom er ook geweldig uitzien: chique meets casual: super!

  Ik herken helemaal wat Lies hier zegt. Ik zou zo 100 pagina’s kunnen vullen over onze bruiloft die ik zonder problemen zou kunnen vullen met de 500+ foto’s die we van onze fotografen hebben gekregen… oh wacht… daar ben ik ook mee bezig. Hihi 🙂

 4. Dolores Says:

  Wat een prachtige foto’s zeg! Heerlijk ongedwongen, dat willen wij ook graag op onze dag! En de jurk van de bruid is inderdaad fabulous! Ik zie op een van de foto’s van die leuke rode balonnen staan met witte stippen… heeft iemand een idee waar die te krijgen zijn? Ik ben er naarstig naar op zoek!

 5. Lies Says:

  Wat leuk Dolores, dank je! Ik heb de ballonnen gehaald bij de Hema, rond valentijnsdag. Is ook een tip voor andere bruiden trouwens, ik kocht toen allerlei slingers, bloemblaadjes (kwijl ;)) en meer rood en roze. Ook bij Zeeman, leuk voor bedankjes enzo!

 6. Real Wedding: Kinderen op je bruiloft! | Trouwblog Says:

  […] de prachtige foto’s van: Ewoud Rooks Deze prachtige real wedding is ook op het hippe blog van FromFraai te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: