paraplu

Jongens, ik ben niet verdwenen! Ik ben slechts druk…

Afgelopen dinsdag hebben we de sleutels gekregen van ons nieuwe huis, en de laatste twee dagen heb ik zeer genoeglijk doorgebracht met laag na laag behang van de muur trekken/ schrapen. En dat is nog maar het begin! Maar, ik ben zo dolblij, ons eerste echte huis (nou ja, appartement. Maar er zit een trap in, dus het voelt als een echt huis. En hoe dan ook is het echt echt echt van ons. Nou ja, van de bank. Ach, details details!!).

Maar ik verlaat jullie niet voor mijn nieuw hervonden liefde voor klussen, zeker niet. Volgende week heb ik een superleuk fraai feest voor jullie, dus kom zeker nog eens kijken! En vandaag liep ik tegen deze inventieve trouwdecoratie aan:

Paraplu’s met glitterconfetti-regen op de heetste dag van het jaar, yes please! Dat moet niet al te moeilijk zelf te maken zijn, en werkt goed als je een trouwlocatie hebt met mooie hoge plafonds. Of een tent met een puntdak. Of gewoon, in de buitenlucht, hangend in een boom. 

 Trouwens, je trouwfeest vieren in een oude omgebouwde bioscoop is niet slecht. Helemaal niet als die locatie gewoon het huis is van je broer. Helaas is er in mijn familie een licht gebrek aan mensen die in omgebouwde bioscopen wonen. Bummer.

De foto is genomen door Jamy van Life from the inside!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: