Dude!

Some zie ik een bruiloft zoals deze op 100 layer cake, en dan wordt ik helemaal blij. Ja, ik weet dat het stom is om gelukkig te worden van een paar foto’s van een bruiloft van een mij onbekend Amerikaans stel, erg oppervlakkig en wat al niet, maar kijk dan toch naar die jurk! Naar dat boeket! Naar dat pak! En niet te vergeten het guitige kapsel van de bruid!

ZO MOOI… En een goede illustratie dat een jurk niet wit en niet lang hoeft te zijn, zelfs niet in de verste verte aan een trouwjurk hoeft te doen denken, om toch de ultieme bruidsjurk te zijn.

Ik ben ook helemaal fan van die geinige gele bolletjesbloemen voor een simpel, strak, modern en vrolijk trouwboeket. Iemand enig idee wat voor bloemen dat zijn (mijn moeder, een trouwe lezer, weet het vast wel!)?

Advertenties

Tags: , ,

7 Reacties to “Dude!”

 1. Kippie Says:

  Erg gaaf inderdaad. Het is alleen niet de ultieme bruidsjurk… want die had ik… duh 😉 daarnaast had ik ook niet raar opgekeken als dit een E-shoot was geweest.

  Ik heb deze bloemetjes eerder op een Amerikaans blogje gezien, daar noemde ze deze bloemen: Billy buttons, Billy balls of Craspedia.

 2. martine Says:

  Ik vind dit ook zeker gaaf. Je hoeft absoluut geen witten jurk aan, om je een bruid te voelen. De gele bloemetjes vind ik niet zoveel aan. Dat komt vast omdat ik niet van gele bloemen hou brrrrrr.

 3. Carine Says:

  Owoow, ik vind die gele bolletjes best heel stoer! ze komen me bekend voor…. Mijn vader was bloemist maar tot mijn schande weet ik net een roos van een tulp te onderscheiden. Het hele totaalplaatje is een lust voor het oog qua kleurencombi.

  (waarom hang ik nog steeds rond op trouwblogs terwijl ik inmiddels al getrouwd ben)

 4. Josan Says:

  Ik weet het niet zeker, maar het lijkt me een dalia pompon. Alleen al de naam vind ik grappig, maar hij ziet er ook leuk uit. Een dalia is niet direct een bloem die ik met een trouwboeket associeer, maar dit vind ik wel een schattig boeketje. Als het deze dalia is: er bestaan ook soorten in zalmroze, paars en rood. Dit voor de mensen die niet van geel houden :-).

 5. lieke Says:

  Die gele bolletjes zijn, zoals in de eerste post al gemeld, inderdaad Craspedia’s. Deze zijn er niet in andere kleuren, maar je zou een soortgelijk beoket natuurlijk ook met andere bolvormige bloemetjes kunnen maken.
  Bijvoorbeeld Dahlia’s of ornithogalum (zuidewind lelie). Het voordeel van Craspedia’s is dat ze heeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang houdbaar zijn, terwijl bijvoorbeeld dahlia’s juist vrij kwetsbaar zijn.

 6. martine Says:

  Gelukkig smaken verschillen!! Ik ga in iedergeval op zoek naar trouwboeket ZONDER GELE bloemen.

  @Carine, trouwblogs zijn zeeer verslavend. Ik denk dat, als ik straks in april getrouwd ben, het nog steeds iedere dag volg. Het zit nu gewoon in je dagelijkse ritme. Ik start mijn computer @ work op en het eerste wat ik doe is de site van fromfraai bekijken 🙂 Hoezoooo verslaafd

 7. FromFraai Says:

  Jongens! Fantastisch! Craspedia’s zijn dat dus, en nog superlang houdbaar ook. Wat zou ik zonder jullie moeten 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: