Submit je bruiloft

Een tijdje geleden heb ik mooie nieuwe button hier aan de zijkant geplaatst waarop staat “submit jullie bruiloft“. Die button verwijst naar de vragenlijst waar je (verrassing verrassing) wat kan vertellen over julliezelf en jullie bruiloft, zodat ik die informatie vervolgens kan gebruiken om een leuke Fraaie Feesten post te maken voor het blog. Nu kan ik zien dat er best wel wat mensen zijn die doorklikken naar de vragenlijst (ja, Big Brother is watching you), maar ik heb tot nu toe alleen nog maar aanmeldingen gekregen via de email. En dus vraag ik me nu af of ik misschien niet mensen afschrik met die uitgebreide vragenlijst.

Dus ik dacht, ik kan wel gaan zitten piekeren en dan telkens andere dingen uitproberen, maar ik kan het ook gewoon vragen aan de mensen voor wie de button en de vragenlijst bedoeld zijn! Zijn er hier mensen die misschien wel hun bruiloft zouden willen opsturen naar Fromfraai, maar geen zin hebben in het gedoe van die hele vragenlijst? Of is er iets anders wat je tegenhoudt? Te veel vragen? Irrelevante vragen? Geen zin om na te denken over pseudoniemen? Of denk je dat het sowieso maar onzin is?

Ik maak het proces graag zo gebruikersvriendelijk mogelijk, dus laat me vooral weten wat je er van vindt in de comments. Alle feedback is meer dan welkom.

Advertenties

Tags: ,

5 Reacties to “Submit je bruiloft”

 1. Kippie Says:

  Ik vind het eigenlijk wel een duidelijk overzicht. Maar (zoals ik jou natuulijk niet hoef te vertellen) heb ik jou ook gemaild en geen gebruik gemaakt van dit formulier. Ik vind het formulier er ok. Zijn alle velden verplicht of kan je ook delen “skippen” ?

  En voor de andere bruidjes: come on! Show us your pics!! 😀

 2. Gerdine Says:

  Haha, ik behoor tot de nieuwsgierigen ;). Ik ga alleen voorlopig niet trouwen, dus aan mij heb je niets. De vragenlijst zoals die is, is prima, ik zou me niet laten afschrikken door de (hoeveelheid) vragen. Wat ik me wel kan voorstellen, is dat je je bruiloft niet door een soort doorgeefluikje ‘weggeeft.’ Als je je bruiloft op het internet zet, lijkt me dat het voelt alsof je iets persoonlijks laat zien. Dan zou ik zelf liever eerst mailcontact zoeken, in plaats van een aantal foto’s en wat informatie achterlaten in een soort enquêteformulier.
  Pff, lastig om te formuleren, vooral omdat het gevoelsmatig is, en dan probeer ik het me ook nog in te beelden omdat het mezelf niet betreft. Misschien voelt het voor anderen anders.
  In ieder geval, als ik ga trouwen, hoor je van me ;).

 3. FromFraai Says:

  Goede tip Kippie, ik zal er even duidelijk bij zetten welke velden verplicht zijn (alleen de velden met naam & contact informatie, alle andere velden zijn vrijblijvend).
  En Gerdine, hmmm, ja daar zit ook wel in. Ik wilde graag eenheid en duidelijkheid creeren (ook voor mezelf! Alles liep in mijn inbox een beetje door elkaar… Maar misschien moet ik anders naast het formulier ook een apart emailadres aanmaken, voor mensen die het raar vinden om gewoon al deze info klatsbats in zo’n formulier te plempen.)

  Bedankt voor jullie input! Ik ben in ieder geval heel blij om te horen dat er niets heel erg mis is met het fraaie feesten formulier.

 4. martine Says:

  Ik had ook even stiekem gegluurd. Ik stuur toch ook liever mijn foto’s en verslag straks naar je toe via de mail. Vind ik ook wat persoonlijker. Zal wel tussen de oren zitten 🙂

 5. Lies Says:

  Ik heb ‘m ingevuld! Vond het wel makkelijk juist, anders werd het een ellenlange lap tekst denk ik. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: