Venetie

Toen ik dit feest op het blog van fotograaf Damon zag was ik helemaal gevloerd. Bruiloft + venetiaanse carnavalsmaskers = licht sexy, ietwat mysterieus, maar zeker supercool bacchanaal/ trouwfeest!

Het is wellicht wat prijzig om al je gasten van echte venetiaanse maskers te voorzien (ook al zijn ze wel erg mooi), maar met wat handigheid, veren, kralen, linten, glitterstenen en goedkope zorro maskers zou je wellicht ook een heel eind kunnen komen.* Hoe dan ook, het resultaat is fantastisch, vooral in combinatie met die prachtige locatie.

* Een andere optie voor de minder handigen is om na de bruiloft de mooie maar dure maskers per stuk weer te verkopen via Marktplaats. Maar dan weet je natuurlijk niet hoeveel van je investering je weer terug krijgt. Of wellicht kan je zelfs, via een forum ofzo, een bruidspaar vinden dat hetzelfde van plan is, en de kosten delen voor de maskers.

Advertenties

Tags: , , ,

Eén reactie to “Venetie”

  1. kippie Says:

    Wat een leuke maskers! En wat een leuke foto’s!

    Ik hou er persoonlijk helemaal niet van als een bruiloft een verkleedfeestje wordt. Maar als iemand dat wel leuk vindt dan kan dit natuurlijk erg leuk zijn. Ik denk wel dat een goede uitvoering cruciaal is. Het succes van zo’n thema feest valt of staat met de uitvoering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: