Het Fraaie Feest van Kirsten en Dennis

Vandaag het fraaie feest van misschien wel mijn trouwste lezer, of in ieder geval mijn trouwste commenter, Kirsten (aka Kippie). Dus toen ze me wat fotootjes opstuurde van haar trouwdag was ik er natuurlijk als de kippen bij (ha ha) om te vragen of ik alsjeblieft een blogpost aan dit fraaie feest mocht wijden. En! Het mocht!! Alle (prachtige, fantastische) foto’s in deze post zijn genomen door de fotografen van Mon et Mine.


Donderdag hebben we met vrienden en familie de laatste voorbereidingen getroffen voor onze bruiloft. We waren gelukkig snel klaar met de voorbereidingen. ’s Middags zijn we naar het kerkhof geweest om het graf van mijn vader te bezoeken. We hebben sterretjes afgestoken en bij zijn afwezigheid stil gestaan, echt een mooi en emotioneel moment.

Vrijdagmorgen begon al vroeg, om kwart over 7 stonden we al bij de kapper op de stoep. Het kappen en make-uppen was erg leuk en ging gesmeerd. Toen we klaar waren kwamen onze fotografen er net aan en zijn we meteen naar huis gegaan om me in mijn jurk te hijsen.

Niet veel later kregen we een belletje dat mijn vriend eraan kwam. Mijn moeder en zus stonden ze al toe te wuiven vanaf het balkon. Voor mij werd het toen pas echt spannend. De eerste aanblik was zo’n leuk moment, iedereen stond buiten samen met mijn vriend en hij zag er zo super sexy uit in zijn pak. Gelukkig vond hij mij ook erg mooi. 🙂

Mijn schoonmoeder heeft mijn boeket gemaakt. Eigenlijk is dit een DIT projectje geweest: Do-it-Together: Zóveel leuker dan DIY!! Ik heb de bloem (broche) schikking gedaan en mijn erg creatieve schoonmoeder heeft het gemaakt. Ik ben zo blij met dit blijvende kunstwerk. In een broche met medaillon heb ik een foto van mijn (overleden) vader gedaan. Zo was hij toch de hele dag bij me.

Nadat Dennis en ik elkaar voor het eerst in vol bruidsornaat hadden gezien zijn we bij mijn zus thuis gaan ontbijten, ze woont drie deuren naast ons. Dat was echt een heerlijk rustig en gezellig moment met de twee gezinnen samen.


Om kwart voor twaalf liepen we samen met de twee bruidsmeisjes naar het stadhuis waar we door onze gasten werden opgewacht. Erg leuk om iedereen te zien en om de reacties van mensen te horen. Om twaalf uur begon de ceremonie, de ambtenaar had een erg leuk praatje voorbereidt en we verrasten al onze gasten met onze nieuwe achternaam, mijn man heeft besloten om mijn naam aan te nemen!!

Met de daggasten zijn we doorgelopen naar het Groote Genoegen, een leuk eettentje waar we op het dakterras een uitgebreide lunch hebben genoten. Hierna zijn we naar de Lutherse kerk gegaan waar we een persoonlijke ceremonie hebben gehouden. Dit was echt wel een hoogtepunt van de dag. Het thema van de dienst was ”op de ene weg”. Hier hebben we persoonlijke trouwgeloften uitgesproken en hebben we aan onze dierbaren gevraagd een steentje aan ons huwelijk bij te dragen. De dienst werd afgesloten met een champagne toost.

Daarna zijn we met ons gezelschap door gelopen naar café CinQ, voor de BBQ en een heerlijk taartenbuffet en deze was er ook voor onze trouwborrel gasten. Na de borrel hebben we ons even opgefrist, mijn man een nieuwe blouse aan en ik smokey eyes voor het feest. We hadden in eerste instantie een openingsdans in gedachten waar we ook al een hele tijd voor hadden geoefend, maar toen mijn vriend begin april erg ziek werd is dat helemaal stil komen te liggen. Om geen extra stress en inspanning voor hem te veroorzaken hebben we dus ook besloten om onze wilde openingsdans plannen te laten varen en gewoon met een groep vrienden op “I got a feeling” de avond te beginnen. Ik heb bijna de hele avond op de dansvloer gestaan. Dansen was voor mijn man wel een behoorlijke inspanning maar toch heeft hij voor mij een stukje gehakt op “Wonderful days”… helemaal geweldig!!


Om half 2 hebben we het feest afgesloten met maar liefst twee eind nummers (“Just Say Yes” en “Don’t stop me now) . De zaallichten gingen uit en de glow-in-the-dark sticks werden tevoorschijn gehaald. Dat was echt een super intiem en sprookjesachtig moment.
Na afloop is onze familie nog even meegelopen naar het hotel, waar wij onze nacht in het bubbelbad afsloten.

Het was echt een TOP dag. Wat is het heerlijk om de liefde die je voor elkaar voelt met al je vrienden en familie te delen. En wat hebben onze gasten er toch een fantastische dag van gemaakt voor ons.

Gelukkig heeft mijn man de hele dag kunnen volhouden en zijn al onze dromen voor de dag uitgekomen. Ik kan eigenlijk niets bedenken wat niet super was. Soms gebeuren er wel dingen waarvan ik van tevoren had bedacht dat ik ze eigenlijk niet wilde… maar die zo leuk uitpakten dat ik blij ben dat het toch zo is gegaan.
– Samen de eerste taart aansnijden, en deze aan elkaar voeren: vond ik altijd zo suf, maar toen we het toch gewoon deden was het een super leuk moment
– Een slow-dance nummer: daarvan vond ik feesten altijd zo inkakken, maar toen we eindelijk midden op de avond samen rustig op de dansvloer stonden te midden van al onze vrienden was het nou net een erg mooi moment. En het trok iedereen naar de dansvloer.
– Opgetild worden: dat was zo ongeveer mijn grootste angst. Maar schijnbaar hadden vrienden van mijn man er al de hele avond op zitten azen, dus bij het laatste nummer gingen we allebei de lucht in. Eerst had ik nog zoiets van “Neeeeee”, maar toen ik eenmaal op hun schouders zat vond ik het érg leuk.

Sluier & fascinator: etsy verkoper Meadowbelle Market
Trouwjurk: Ian Stuart, model Cha-cha-cha (gekocht in Belgie, dat scheelt echt)
Schoenen: Gucci (uitverkoop!)
Trouwpak: Hugo Boss

Advertenties

Tags: , , ,

15 Reacties to “Het Fraaie Feest van Kirsten en Dennis”

 1. martine Says:

  Wat een fantastische foto’s en wat zullen jullie genoten hebben. Leuk om jullie eigen stijl in deze dag te zien!

 2. Arnhems Meisje Says:

  Ik denk dat hier maar één passende reactie mogelijk is en dat is: waaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! HOE COOL! Ik weet nog dat Kippie afgelopen november op mijn blog zei dat ze dat een trouwboeket van broches moest zien te bemachtigen (ah, memories…) and she did it! En hoe! Su-perstoer! Love your post en de foto’s van Kippie!

 3. Kirsten’s trouwboeket van broches — Arnhems Meisje Says:

  […] Fromfraai kun je een geweldige blogpost lezen over over de té coole bruiloft van Kirsten (inclusief […]

 4. Kippie Says:

  Bedankt!! We hebben zeker genoten. Het was echt een perfecte dag!! 🙂

  Wat leuk om ons verhaal en onze foto’s hier te zien. Bedankt, M!

 5. Marjolijn Says:

  Wouw, wat super leuk zeg!

 6. Carina Says:

  wow wat gaaf hoe Kippie al de inspiratie heeft omgezet in zo’n mooi geheel.
  Ik ben ook lichtelijk verliefd geworden op de mooie kleurencombi donkerrood-donker en lichtbruin-fris geel en de ontbijttafel (roze/paars? en oranje

 7. Bertha Says:

  Fijn zeg!!! dat jullie zulke mooié dag hebben gehad.
  ook mooi deze foto’s, en leuk beschreven.

 8. sjanie Says:

  wat geweldig die fotos, en zo te horen hebben jullie heerlijk genoten,krijg er gewoon tranen van in mijn ogen .

 9. lindsay Says:

  als mede-korte-jurk-bruid (onze dag stond ook op fromfraai), kan ik alleen maar zeggen dat jullie er super uitzagen: liefde, gezelligheid en otspannenheid spatten van de fot’s af. veel geluk samen!

 10. martine Says:

  AAACCCHH ik word ook een korte bruid. Liep vrijdag zo maar tegen mijn jurk aan. We trouwen pas 15 april, maar nu al zin in!!

 11. Maaike Says:

  Wat een geniaal boeket!!!

 12. Scarlet Says:

  Wow! Hoe geweldig orgineel, ontspannen en vooral NIET tuttig!
  Zo kan het dus ook! LOVE IT!!

 13. Coco Says:

  Wat een koele kip, die Kirsten!

  I looooooooove Ian Stuart!

  Ben zelf drie weken geleden getrouwd in de “lange versie” van de Cha-cha-cha, de Masquerade.
  Die man kan echt jurken maken!

 14. Weddingplanner Says:

  Ik kwam toevallig op deze pagina. Wat een leuk verhaal en mooie foto’s!

 15. Fun Wedding Photos of Kirsten and Dennis | Gallery of Wedding Says:

  […] Reference By fromfraai […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: